Fukseille

Tervetuloa fuksi!

Suuret onnittelut opiskelupaikasta! Tästä se opiskelijaelämä sitten lähtee. 

Mikä PIRU tää Puukkoo sitten on;

No me ollahan tietysti Vaasan eteläpohjalainen osakunta. Osakuntana tarjoamme rentoa ja puhtaasti hauskanpidolle perustuvaa toimintaa. Meidän tarkootus on tuoda eteläpohjalaisuuden parhaat puolet Vaasalaisille opiskelijoille. Perustushetkellä meidän kirjoohin ja kansihin on Puukkoon tarkootukseksi kirjattu "murheen karkootus". Eteläpohjalaisuus näkyy toiminnassamme iloosena meininkinä ja aitoutena. Jos olet vähääkään juuriltasi eteläpohjalainen, eteläpohjalaismielinen tai muuten vaan oman elämäsi isäntä tai emäntä niin tuu mukaan! 

Haluamme korostaa, että Puukkoon toiminta on hyvin matalan kynnyksen hommaa. Meillä tehdään toimintaa rentouden ja ilon kautta! 

Puukkoon hallitus koordinoi yhdistyksen toimintaa ja tarvitsemmekin jatkuvasti uusia opiskelijoita joukkoomme. Suurin osa toiminnastamme näkyy tapahtumina. Meidän tapahtumiamme ovat muun muassa vappuna järjestettävä legendaarinen Pubirundi. Näiden lisäksi järjestämme myös sitsejä ja erilaisia illanistujaisia. Seuraamalla meitä somessa, saat lisää tietoa yhdistyksestämme ja tulevista tapahtumista. 

Instagram: @puukkoo
Facebook: Puukkoo


Toivottavasti nähdään tapahtumissa!

Terveisin, Puukkoon hallitus 2024

Kommentit